Kom zelf bij ons kijken

Vraag hier een rondleiding aan.
Wordt uw kind bijna 4 jaar? Of verhuist u binnenkort naar onze wijk? Wat een spannende tijd! De keuze voor een basisschool maakt u niet zomaar. Uw kind bezoekt straks immers acht jaar deze school. De sfeer, de inhoud van het onderwijs, uw indruk van de school als geheel: het is allemaal belangrijk. We nodigen u daarom ook graag uit voor een rondleiding. Dan laten we u de school in werking zien; een betere kans om de sfeer te proeven is er niet! Daarnaast kunnen we u meer vertellen over onze visie en we horen graag wat ú belangrijk vindt.
Kom op een van onze rondleidingen door het contactformulier in te vullen.

Alle informatie over aanmelden vindt u op de pagina Rondleiding en Aanmelden.Vraag hier een rondleiding aan!

U wilt zich aanmelden voor een rondleiding op KC Wheermolen.

Vanwege de vele aanmeldingen op onze school, zijn wij genoodzaakt om in meerdere leerjaren een wachtlijst te starten:

In schooljaar 2024-2025 geldt dit voor kinderen geboren in 2020 die nog in 2024 naar groep 1 gaan en de groepen 2, 3, 4 en 5.

Voor alle leerjaren wordt per aanmelding bekeken of we kunnen voldoen aan de ondersteuningsbehoefte in het leerjaar waar de leerling geplaatst moet worden.
* Verplichte velden

Uw bezoek voorbereiden
Wij hebben alvast onze pluspunten voor u op een rijtje gezet! Wilt u alvast wat meer te weten komen over onze school? Download dan hier de schoolgids of neem alvast een kijkje in onze school.
 

Ouders aan het woord

"De school denkt mee over mijn kind. Mijn kind krijgt extra hulp bij onderdelen die moeizamer verlopen."

"Het contact tussen leerkracht en leerlingen is heel positief. De leerkrachten zijn erg betrokken. Zij zijn graag aanwezig bij een sporttoernooi en doen toneelstukjes bij de opening van projectweken of bijvoorbeeld Kinderboekenweek."